Tarnsport


SIAR Systems SRL
S.C. SIAR Systems S.R.L.
Str. Rosiorilor, nr.32
Brasov, 500102
CUI: RO 19104924
Nr. inreg. Registru Comertului: J08/2404/2006
Banca ING Brasov – sucursala Cerna
Cont IBAN: RO16INGB0000999902167894
Trezoreria Brasov
Cont: RO90TREZ1315069XXX012095


    Site-ul apartine firmei S.C. SIAR Systems S.R.L. Brasov, societate prin care se vor emite toate documentele comerciale de pe paginile "www.OKapa.ro" .

    Acest site se adreseaza persoanelor juridice: firme, intreprinderilor individuale si persoanelor fizice autorizate.

    Transportul este GRATUIT in orasele BRASOV si SACELE (jud. Brasov).

   In cazul in care livrarea presupune transportul marfurilor in afara orasului Brasov sau Sacele, transportul va fi suportat de catre firma noastra, daca comanda se incadreaza in una din optiunile de mai jos. In caz contrar beneficiarul va suporta cosurile de transport.

     Pentru comanzi mai mari de 350 lei (TVA inclus) firma noastra asigura transportul gratuit, daca comanda este platita in avans cu Ordin de Plata (OP) si daca localitatea de destinatie se afla in zona de acoperire a firmei de curierat Urgent-Cargus.

     Pentru comanzi mai mari de 500 lei (TVA inclus) firma noastra asigura transportul gratuit indifierent de modalitatea de plata, daca localitatea de destinatie se afla in zona de acoperire a firmei de curierat Urgent-Cargus.

     Pentru comanzi mai mari de 1000 lei (TVA inclus) firma noastra asigura transportul gratuit daca comanda este platita in avans cu Ordin de Plata (OP), indiferent de localitatea de destinatie.

     TARIFE:

  • Primul kg: 10lei + TVA
  • Urmatoarele kg: 1 leu + TVA
  • Plata ramburs: 5 lei + TVA

   In cazul in care se solicita o alta firma de curierat, toate cheltuielile de transport vor ramane in sarcina beneficiarului.

   Comanda minima este de 100 LEI. Preturile contin TVA.

Whoops, looks like something went wrong.